Mess Nederland | Foodprocessing | machines, service & parts

 

Zwoerd-, vlies en onthuidmachines

Zwoerden ook wel afzwoerden genoemd is een specialistische bewerking om de huid van de losse technische delen van het varken te verwijderen. 

Vliesmaschine ook wel bekend onder derinder of ontvliesmachine hebben wij voor de slagerij als voor de industrie.

Weber is een toonaangevend Duits bedrijf in de voedselverwerkende industrie. Het portfolio van Weber is divers en biedt voor alle eisen en toepassingsgebieden de perfecte oplossing.

Mess-Nederland is officieel Premium Partner van Weber voor de ontvlies- en ontzwoerdmachines vanwege kennis, ervaring en betrokkenheid van de machines en producten.

Sinds 1981 stelt Weber nieuwe normen met innovatie en knowhow met krachtige en efficiënte oplossingen die worden gekenmerkt door nauwkeurige resultaten met een hoog productrendement.

Weber ASB 460 zwoerdmachine

Als geen ander: Een robuuste "skinner" met hoge prestaties voor de industrie.

De ASB 460 is een werkpaard voor de industrie, maar met een iets kleinere effectieve werkbreedte. Machines hebben een schoonmaakstand zodat alles grondig en effectief gereinigd kan worden. Hoog rendement, met een lange levensduur en betrekkelijk eenvoudig in onderhoud!

Weber ASB 560 zwoerdmachine

Een machine als geen ander! Een robuuste "skinner" met hoge prestaties voor de industrie. 

Weber ASB 560 - premiumkwaliteit - is een echt werkpaard voor de industrie. De machine is uitgerust met een schoonmaakstand, zodat alles grondig en effectief gereinigd kan worden. Hoog rendement, met een lange levensduur en is betrekkelijk eenvoudig in onderhoud.

Weber ASB 600 zwoerdmachine

Flexibel en krachtig:  de skinner ASB 600.

Is het topmodel van het midden- en kleinbedrijf met een breed scala aan mogelijkheden. Deze kan ook worden gebruikt als een combinatiemachine (geopend of gesloten). Flexibel te voorzien van speciale accessoires, zoals een aandrukwals en een doorvoerband. Een speciaal ontworpen machine voor gevogelte en vis is beschikbaar.

Compact, verplaatsbaar via zwenk- en bokwielen.

Weber ASB 770 zwoerdmachine

Een machine als geen ander! Een robuuste "skinner" met hoge prestaties voor de industrie.

Weber ASB 770 is een echt werkpaard voor de industrie. De machine is uitgerust met een schoonmaakstand, zodat alles grondig en effectief gereinigd kan worden. Hoog rendement, met een lange levensduur en is betrekkelijk eenvoudig in onderhoud.

Weber ASP 460 zwoerdmachine

De Weber ASP 460 is speciaal ontworpen voor het verwerken van ronde producten. Deze machine heeft een schoonmaakstand, zodat alles grondig en effectief gereinigd kan worden. Hoog rendement met een lange levensduur en betrekkelijk eenvoudig in onderhoud.

Voorzien van voetbediening, zodat de bediener recht achter de machine staat. Meshouder kan omhoog gezet worden tijdens het schoonmaken.

Beide kappen zwenken naar voor en achter open en blijven in de machine.

Variabele aanpassing van de snijdikte.

Verkrijgbaar met rechte tafel. 

Verrijdbaar met zwenk- en bokwielen.

Weber ASP 560 zwoerdmachine

De Weber ASP 560 is speciaal ontworpen voor het verwerken van ronde producten. Deze machine heeft een schoonmaakstand, zodat alles grondig en effectief gereinigd kan worden. Hoog rendement met een lange levensduur en betrekkelijk eenvoudig in onderhoud.

Voorzien van voetbediening, zodat de bediener recht achter de machine staat. Meshouder kan omhoog gezet worden tijdens het schoonmaken.

Beide kappen zwenken naar voor en achter open en blijven in de machine.

Variabele aanpassing van de snijdikte.

Verkrijgbaar met ronde of rechte tafel. Of een korte tafel voor produkten in de been.

Verrijdbaar met zwenk- en bokwielen.

Weber AMS 533 vliesmachine

De nieuwe generatie vliesmachines. Deze machine is volledig uit RVS vervaardigd. Een voor vele doeleinden: Krachtige vliesmachine voor grote en kleine delen van het rund, kalf, varken, kalkoen, paard en wild of stukken kaas. De Weber AMS 533 biedt een ideale snijbreedte voor het verwerken van grote stukken, zoals runderbovenkant.

De nieuwste technieken en hygiëne zijn in deze machine verwerkt.

Vliesmachine met een hoge snelheid en hoog rendement.

Smartlock-messenhouder: snelspansluiting voor messenwissel zonder gereedschap.

Hoge mate aan veiligheid: standaard remmotor

Schoonblaas inrichting is kantelbaar zodat deze goed schoongemaakt kan worden. Messenhouder is kantelbaar voor betere reiniging. Machine is zo geconstrueerd dat deze snel en eenvoudig te reinigen is. Het ergonomisch ontwerp verzekert een prettige werkhouding. Vele opties leverbaar die vele gemakken voor de bediener met zich mee brengt. Er zijn verschillende vliesrollen beschikbaar met fijne of grove tanden/groeven.

Weber AMS 400 vliesmachine

Weber vliesmachine AMS 400: Vliesmachine voor ambachtelijke bedrijven.
De AMS 400 is een ontvliesmachine voor alle soorten stukken rund-, kalfs- en varkensvlees, maar ook kalkoen, paard en wild. Ondanks zijn compacte ontwerp levert hij niet in op prestaties en zorgt hij voor een maximale opbrengst. Door zijn kleine oppervlak is de AMS 400 bijzonder geschikt voor kleinere ambachtelijke bedrijven.

Bovendien is deze ontvliesmachine voor het eerst verkrijgbaar ook als eco-versie: De AMS 400 Eco heeft alleen een stroomaansluiting nodig en geen persluchtaansluiting. Dit maakt de machine bijzonder flexibel wat betreft de plaats van gebruik.

Compact ontwerpt, eenvoudige reiniging, geoptimaliseerd voor maximale opbrengst.

 

Weber AMS 533 TWIN vliesmachine

Combinatiemachine voor dik en dun: Weber AMS 533 TWIN

Onthuidmachine is bijzonder geschikt voor het verwerken van stukken met dikke pezen en huid, zoals varkenslende, varkenssilverside, runder- of kalfssilverside en gekookte runderfilet.

Verwijderen van pezen en huid met één machine. TWIN-transportrollen en speciaal op elkaar afgestemde messen zorgen voor de hoogst mogelijke opbrengst.

Ideale snijbreedte voor krachtige onthuiding en peesverwijdering bij grote en kleine sneden.

Mesbeschermer in reinigingspositie

Smartlock-messenhouder: snelspansluiting voor messenwissel zonder gereedschap.

Tandwielremmotor met snelstop

Hefboomloze machine, dus geen verloren ruimte in de opstellingsplaats

Met geïntegreerde krattenplank