Mess Nederland | Foodprocessing | machines, service & parts
SVSS Desinfectiesyteem met stoomafzuiging
Voor het efficiënt verwijderen van verontreinigingen en het verminderen van het kiemgetal op karkassen.
Afzuigen van onzuiverheden zoals darminhoud, haar door middel van vacuüm
Gelijktijdige ontsmetting van het oppervlak met stoom
Aanzienlijk betere kiemreductie dan door snijden met een mes, bijv. voor E.coli bacteriën
Verhoogde voedselveiligheid
betere opbrengst door lager gewichtsverlies in vergelijking met wegsnijden
verminderd risico op kruisbesmetting dankzij de continue stoomdesinfectie van het handstuk
geen zichtbare verandering van het vleesoppervlak
Handstuk SVH-38 A is benodigd hierbij
Gewicht 261 KG
lengte 1500 mm
Breedte 1200 mm
hoogte 2070 mm
Standaard met 110 liter vakuumtank (220 of 330 liter ook mogelijk)
Vakuumsterkte 130 m3/h 50 Hz