Mess Nederland | Foodprocessing | machines, service & parts

 

Hamburger-, gehaktballen- en kroketmachines

Combinatiemachine voor het maken van kroketten, gehaktballen of soepballetjes.

Kroketten van aardappel, vis, groente, rund, kip, etc.

Hamburgermachine met mogelijkheden voor meerdere vormen en maten mallen (ook voor vis, vegetariërs en veganisten). Het gewicht van de burger blijft constant en perfect opgezet, wat voldoet aan de benchmark die nodig is in de productie industrie.

 

 

Gaser S-1500-P gehaktballen of soepballen machine

Dit is dé ballen vorm machine die vervolgens kan worden verbonden met een vul machine. Deze machine kan worden aangesloten op een vulbus of andere vacuumvuller (buitendiameter van de output 30mm).

Produceert 15.000 balletjes per uur. Afhankelijk van de gebruikte vul machine, de diameter van de ballen en de samenstelling van het gebruikte gehakt. Deze machine word ook wel de "Soepballen machine" genoemd. Ander formaat van gehaktbal is mogelijk, door middel van het verwisselen van de mal. Ballen kunnen in gewicht varieren van 6 tot 35 gram.

Gaser S-1500-PC Kroketten - en gehaktballenmachine

S-1500-PC Automatische machine voor het vormen van gehaktballen en kroketten
Kan worden aangesloten op een vulbus of andere (vacuum) vul machine met een buitendiameter van de output 30mm.

Produceert 15.000 balletjes per uur. Dit is afhankelijk snelheid en het soort van het gehakt. Door het veranderen van de vormer varieert het gewicht (20, 25 of 30 gram).

Produceert tot 10.000 kroketten per uur. Door het veranderen van de shaper en de uitgang buis varieert het gewicht, van 30 tot 60 gram. De output kan dubbel zijn.

Gaser stopbus Economica

Hydraulische vulbus Economica 20 L - 30 L - 50 L

Kwaliteit voor een minimumprijs en een minimum aan onderhoud. Gemaakt van RVS. Krachtige apparatuur om een ​​efficiënte werking te garanderen met elk soort product. De cilinderwand is demontabel voor goede reiniging. Deze slimme oplossing is gepatenteerd. Door een slim ontworpen systeem is de machine zonder gereedschap uit elkaar te halen. Zo kan de machine echt goed schoon gemaakt worden, om kruis besmetting te voorkomen ! 

Hamburgermachine F1000

Automatische hamburgermachine met voorraadbunker van 16 liter, á 10 Kg. Machine kan enkelzijdig vetvrij papier aanbrengen voordat deze op de uitvoerband de machine verlaten. Eenvoudig in gebruik, snel en makkelijk schoon te maken. De afwasbare delen zijn zonder gereedschap eenvoudig te demonteren en mogen in de vaatwasser.

Hamburgermachine F2000 plus

Automatische hamburgermachine met variabeles snelheid met voorraadbunker van 20 liter. Machine kan enkelzijdig vetvrij papier aanbrengen voordat deze op de uitvoerband de machine verlaten. Eenvoudig in gebruik, snel en makkelijk schoon te maken. De afwasbare delen zijn zonder gereedschap eenvoudig te demonteren en mogen in de vaatwasser.

Hamburgermachine HD 4000 plus

Automatische hamburgermachine met voorraadbunker van 30 liter.Machine kan enkelzijdig vetvrij papier aanbrengen voordat deze op de uitvoerband de machine verlaten. Eenvoudig in gebruik, snel en makkelijk schoon te maken. De afwasbare delen zijn zonder gereedschap eenvoudig te demonteren en mogen in de vaatwasser.

TF-300 kipfilet snijmachine

Tafelmodel compacte kippenfilet snijmachine.

Produceert tot 200 kg per uur.

Laden en oppakken van de kipfilet aan dezelfde kant van de machine.